T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 


projekt:

De Floor, Tuincentrum

plaats:

Zevenbergen

datum:

11-08-2010

fotoboek


Foto's volgen z.s.m.

Projektgegevens: renovatie tuincentrum

Nadat het tuincentrum in Zevenbergen van eigenaar wisselde is er een ingrijpende renovatie doorgevoerd om het gedateerde tuincentrum weer helemaal gereed te maken voor de toekomst. Zo is er door het plaatsen van binnengevels een warme en koude afdeling gerealiseerd en zijn er diverse nieuwe schuifdeuren geplaatst. Het kasdek en de gevels van de kas zijn middels een fluorbehandeling gereinigd en nagelopen op breuk. Verder is een geheel nieuwe automatisch bedienbare scherminstalatie gerealiseerd met warmtewerend en energiebesparend doek. Verder is er door de huidige nieuwe eigenaren ontzettend veel werk in eigen beheer verricht om het tuincentrum binnen een beperkt budget een frisse start te geven. Zo heeft men in het gehele pand een nieuwe H stenen bestrating aangebracht met vloergoten. De info- en kassabalie is naar eigen ontwerp uitgevoerd en heeft een strakke en functionele uitstraling in zinkkleur.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets