T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 




projekt:

Rijsbergen, De Bosrand - tuincentra

plaats:

Rijsbergen

datum:

18-02-2011

fotoboek


Projektgegevens: nieuwbouw tuincentrum

In Rijsbergen wordt een nieuw tuincentrum gebouwd, daar het huidige tuincentrum gedateerd begint te raken en omdat er in combinatie met de aanwezige groothandel veel verbetering mogelijk is op logistiek gebied.

Op het gebied van milieu en energiebesparing zijn grote verbeteringen te verwachten nu afgestapt wordt van de huidige op olie gestookte installatie en men overgaat op de stook van aardgas. Door de nieuwe in cascade geschakelde verwarmingsketels, in combinatie met een nieuwe generatie klimaatcomputer zijn flinke besparingen te verwachten op het energieverbruik tot wel 40%.
Het nieuwe tuincentrum zal als basis een 9,60 m breedkapper hebben met een goothoogte van 4,50 m en een dakhelling van 25 graden. Op het dak van het tuincentrum zullen sandwichpanelen voorzien van doorlopende nokluchting en een compleet polycarbonaat dek, voorzien van transparante en opale platen elkaar afwisselen. Aan de voorzijde van het nieuwe pand komen luifels van verschillende afmetingen en de borstwering van het tuincentrum bestaat uit appelbloesem kleurig metselwerk. De staalkonstruktie zal conform de huisstijl van de Bosrand Groep donkerblauw (RAL 5011) gepoedercoat worden. Het supersilver dark blue glas in de voorgevel zal geplaatst worden in een professioneel vliesgevel systeem van Van der Meer genaamd 'het VDMG' systeem. De warme- en koude kas worden voorzien van een dekrolscherminstallatie met schermdoek in brandvertragende uitvoering. Alle bouwkundige ruimten, de bloemenwinkel met koelinstallatie, het tuincafé inclusief complete keuken, de inpandige bestrating en bestrating van de parkeerplaatsen voor de winkel maken deel uit van de Turnkey opdracht welke samen met de RVB group uit Harderwijk zal worden uitgevoerd. Het toekomstige magazijn aan de voorzijde zal de verkeersbewegingen aan de achterzijde richting groothandel (Huisakkerstraat) reduceren en daardoor resulteren in een rustigere en veiligere omgeving.

Klik hier om naar de algemene website van De Bosrand te gaan.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets