T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 




projekt:

De Heikant, GroenRijk - entree

plaats:

Veldhoven

datum:

04-09-2013

fotoboek


Project gegevens: renovatie entree tuincentrum

In Veldhoven wordt de bestaande entree van Groenrijk de Heikant eind december 2013 flink onder handen genomen door Nobutec Tuincentra Projekten B.V.
De facelift welke de huidige entree zal ondergaan, bestaat uit het vergroten van de huidige entree door gevels te plaatsen onder de luifels. Hierdoor wordt de ruimte onder de huidige luifels bij de winkel getrokken. De grotere entree ruimte biedt daardoor ruimte voor een gekoelde bloemenverkoopruimte en bloembinderij. Ten behoeve van extra magazijnruimte wordt er boven het entreegebied een verdiepingsvloer gecreƫerd.

De voorgevel zal worden voorzien van sandwichbeplating met houtprint, waarin glasstroken met groen isolatieglas zijn opgenomen. De huidige entree vloer welke momenteel uit betonklinkers bestaat, zal worden vervangen door een natuurstenen vloer. In het nieuwe systeemplafond van de entree zal sfeervolle verlichting gemonteerd worden.

In het voorjaar van 2014 zal de nieuwe entree inclusief de bloemenverkoop en binderijruimte gereed zijn om het nieuwe tuinseizoen in te luiden. Mede door de nieuwe winkelrouting is Groenrijk De Heikant dan weer up to date voor de toekomst.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets