T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 




projekt:

Tuincentrum van der Werve

plaats:

Texel, Den Burg

datum:

08-11-2016

fotoboek


Projektgegevens: Nieuwbouw Tuincentrum

NOBUTEC TUINCENTRA BOUWT OOK "OVER ZEE"
Op Texel in het plaatsje Den Burg heeft Nobutec Tuincentra van de broers Jeroen en Stefan van der Werve opdracht gekregen voor de nieuwbouw van hun nieuwe tuincentrum.

Het tuincentrum is gebaseerd op een breedkap konstruktie van 10,14 meter breed. Het tuincentrum is ca. 700 m² groot en wordt geheel gepoedercoat in een groene kleur.
Op het dak komen isolerende sandwichpanelen en deels transparant en opaal kleurig polycarbonaat platen met een dikte van 16 mm. De gevels zijn aan de zijde van de belendende percelen uitgevoerd met 60 minuten brandvertragende sandwich panelen.

Aan de voorzijde wordt op een borstwering van antraciet kleurige stenen een glasgevel gemonteerd welke is opgebouwd uit vliesgevelprofielen welke beglaasd worden met grijs in de massa gekleurd isolatieglas. De gehele voorzijde wordt voorzien van een overstekend dak en boven 2 stuks automatische buiten deuren zal een luifel geplaatst worden.

Nobutec Tuincentra verzorgd de bouw, de verwarming, de scherminstallatie en de elektra- en verlichtings installatie.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets