T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 




projekt:

Tuincentrum De Schouw

plaats:

Houten

datum:

06-12-2017

fotoboek


Projektgegevens: Nieuwbouw Tuincentrum De Schouw

Tuincentrum De Schouw bouwt nieuw aan de Korte Schaft

In Houten gaat het bestaande tuincentrum van Jos van Rooijen op de schop en bouwt hij een geheel nieuwe vestiging aan de Korte Schaft.
De opdracht voor dit Turn-key project is in januari 2017 aan NOBUTEC TUINCENTRA PROJEKTEN gegund en in oktober is gestart met de bouw. Het tuincentrum wordt totaal ca. 4500 m² groot waarvan 3700 m² overdekt zal worden.

Het bijzondere is dat er is gekozen voor gelamineerde houten spanten en gordingen om een natuurlijke en gezellige uitstraling te realiseren. Vanwege de duurzaamheids gedachte is gekozen om al het te gebruiken hout te laten voldoen aan de FSC certificering.

Het pand wordt voorzien van vloerverwarming en op de hoge entreekap zullen zonnepanelen geïnstalleerd worden. Om de warmte in de winter binnen te houden zullen er energiebesparende schermdoeken worden gemonteerd en de gehele verlichting zal uitgevoerd worden in LED.
De sandwich panelen in de gevel hebben een dikte van 80 mm in PIR uitvoering en in de gevels aan de zuidkant zal warmtewerend isolatieglas gemonteerd worden.

In het tuincentrum wordt een koude en een warme verkoopafdeling gerealiseerd, een magazijn, een buitenverkoopafdeling, een snijbloemen afdeling met binderij en een horeca-koffie hoek.
De grote parkeerplaats nodigt uit om tuincentrum De Schouw te bezoeken in het voorjaar van 2018!!

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets