T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 




projekt:

Rijsbergen, De Bosrand - groothandel

plaats:

Rijsbergen

datum:

01-08-2010

fotoboek


Projektgegevens: renovatie groothandel

De groothandel, welke zich aan de achterzijde van het tuincentrum bevindt, ondergaat een grote facelift. Inpandig worden er nieuwe betonvloeren aangestort en wordt de bestaande inpandige laadkuil vervangen door een 'nieuwe' uitpandige om in de toekomst ook de nieuwste trailers moeiteloos te kunnen laten laden en lossen.
Er wordt een geheel nieuwe logistieke-, een watertechnische ruimte, een werkplaats en een nieuwe kantoorruimte gecreëerd. De kantoorruimte wordt opgemetseld uit Poriso Deco 100 stenen en zal voorzien worden van een tegelvloer, kozijnen t.b.v. daglichttoetreding en een verlaagd systeemplafond. Verder wordt de ruimte voorzien van verlichting, data- en elektra aansluitingen. Bedoelde ruimten zijn opgebouwd uit 60 mm dikke sandwichpanelen en worden afsluitbaar door deuren van Van der Meer.
De complete verwarmingsinstallatie wordt aangepast waardoor en hoofdzakelijk alleen nog maar met laagwaardige (vloer)verwarming zal worden gestookt. De scherminstallatie wordt aangepast zodat diverse afdelingen, apart naar behoefte kunnen worden geschermd. Om alles een mooi jasje te geven en nog meer aan energiebesparing te doen, worden de enkelglas buitengevels vervangen door sandwichpanelen met een dikte van 60 mm in de kleur RAL 9007 en worden de verkleurde standpijpen vervangen door nieuwe.

Klik hier om naar de algemene website van De Bosrand te gaan.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets