T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   ook nobutec > nobutec tuinbouw projekten

Een heldere koers in kassenbouw

 






Dat is Nobutec Tuinbouw projekten. Een nuchtere en innovatieve speler in de wereld van tuinbouwprojekten. Na vele jaren ervaring in kassenbouw en staalconstructies kent de markt geen geheimen meer voor ons. U kunt rekenen op glasheldere inzichten, deskundige adviezen en effici├źnte (projekt-)calculaties. De basis voor een kwalitatief sterk eindproduct. De directieleden en tevens naamgevers, Arie Noordam en Ron van der Burg (Techniek) staan garant voor vele jaren ervaring. Daarnaast beschikt Nobutec over uitstekend gekwalificieerd personeel, dat uw wensen feilloos kan vertalen in een passend eindproduct.

Nobutec staat voor gericht advies, directe lijnen en... afspraak is afspraak! Met deze speerpunten kan Nobutec ook voor ├║ de juiste koers uitzetten. En het spreekt voor zich dat ook onze toeleveranciers en onderaannemers hier voor 100% achter staan.

Nobutec combineert ervaring en kwaliteit met enthousiasme en flexibiliteit. Dat heeft al heel wat succesvolle projekten in binnen- en buitenland opgeleverd. Venlokassen, breedkapers, bedrijfsruimten en tuincentra, afgestemd op persoonlijke wensen en algemene produkteisen.

Wellicht kan Nobutec ook voor u een heldere partner zijn. Voor een nadere kennismaking of vrijblijvende aanbiedingen is een belletje naar 0174-38 52 42 voldoende. Wij staan voor u klaar.

Klik hier om naar de website van Nobutec BV te gaan.

 PRODUKTEN

 

turnkey projekten

 speciale konstrukties

 dak- en gevel renovaties

verwarmingsinstallaties

elektra en watertechniek

scherminstallaties

bouwkundige werkzaamheden

bouwvergunningen

engineering

3D ontwerpen

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets