T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   diversen > publikaties

Nobutec bouwt door

 Nobutec Tuincentra Projekten adverteert veelvuldig in de vakbladen. U kunt ons altijd wel vinden in Tuinzaken en in elke uitgave van Collectionz. Hieronder kunt u al onze publikaties vinden. De nieuwste publikatie staat bovenin de lijst, zodat u altijd snel kunt de actualiteiten van Nobutec Tuincentra Projekten kunt volgen.46 - Nobutec presenteert De Bosrand Alphen in Tuinzaken. Hiermee laat Nobutec Tuincentra Projekten zien wat zij in huis hebben en waar zij voor staan, april 2016.
45 - De Bosrand Alphen is klaar. Nobutec Tuincentra Projekten is de trotse huisbouwer van De Bosrand en iedereen mag het weten, maart 2016.
44 - Bosrand Alphen is halverwege. In Tuinzaken laat Nobutec Tuincentra Projekten de voortgang zien, juni/juli 2015.
43 - Nobutec Tuincentra Projekten is trots op de oplevering van GroenRijk Tilburg, met een mooie foto, maart/april 2015 in Tuinzaken.
42 - Nobutec Tuincentra Projekten pronkt met een levensgroot zeildoek in de stand op de Tuinzaken Retail Experience 2015.
41 - Bosrand Alphen gunt haar klanten 17.000 m2 tuinplezier. Nobutec Tuincentra Projekten realiseert deze schitterende nieuwbouw in Alphen aan de Rijn, zeildoek, oktober 2014.
40 - Bosrand Alphen gunt haar klanten 17.000 m2 tuinplezier. Nobutec Tuincentra Projekten realiseert deze schitterende nieuwbouw in Alphen aan de Rijn, Tuinzaken, oktober 2014.
39 - Augustus 2014, Tilburg krijgt een nieuw GroenRijk tuincentrum, volledig door Nobutec Tuincentrum Projekten nieuw gebouwd op een verbeterde nieuwe lokatie.
38 - Het WK van 2014, Tuinzaken organiseerde een poster-publikatie met een handig overzicht, helemaal in de stijl van Nobutec Tuincentra Projekten.
37 - Een splinternieuw tuincentrum voor Life&Garden Veldhoven, ook door Nobutec Tuincentra Projekten, maart 2014.
36 - Nobutec Tuincentra Projekten is te bewonderen op de Tuinzaken Retail Experience in 2014.
35 - 3400 m2 nieuwbouw voor Tuincentrum Hartogsveld en Zn werd gegund aan Nobutec Tuincentra Projekten in januari 2014.
34 - Nobutec Tuincentra Projekten is te bewonderen op de Tuinzaken Retail Experience in 2013.
33 - Tuincentrum Veldhoven realiseert Life&Garden Veldhoven. Nobutec Tuincentra Projekten bouwt 4000 m2 nieuw tuincentrum, juli 2013. Advertentie in Tuinzaken.
32 - Nobutec Tuincentra Projekten bestaat 5 jaar, juli 2013, onder andere gevierd met een feestelijke advertentie in Tuinzaken.
31 - Nobutec Tuincentra Projekten is trotse bouwer van het pand van Fonteyn te Uddel (Tuinmeubel Award Winner 2013) geplaatst in de uitgave van juni/juli 2013 in Tuinzaken.
30 - In het Garden Future Magazine van 2011 staat Nobutec Tuincentra Projekten te stralen met een paginagrote advertentie, een update van het voorjaar van 2011.
29 - In april 2011 staat in het blad Tuinzaken weer een update van het reilen en zeilen binnen Nobutec Tuincentra Projekten.
28 - In maart 2011 siert GroenRijk Ede de cover van Tuinzaken. Een weergave van een gloednieuw pand met jubelende medewerkers welke aan de vooravond staan van de ingebruikname van het door Nobutec Tuincentra Projekten gebouwde centrum. In deze uitgave verschijnt uiteraard een spread advertentie van Nobutec in samenwerking met de onderaannemers.
27 - In februari 2011 is het weer tijd voor een update over welke verschijnt in het blad Tuinzaken. Hierin onder meer de aankondiging van de opening van GroenRijk Ede op 23 februari.
26 - In december 2010 komt in het blad TuinPro met een herhaling van de advertentie van Nobutec waarin wordt ingehaakt op de referentie Plantencentrum Princenbosch te Molenschot. Een oranjerie om trots op te zijn!
25 - In september 2010 verschijnt in het blad Tuinzaken een advertentie van Nobutec waarin wordt ingehaakt op de referentie Plantencentrum Princenbosch te Molenschot. Een oranjerie om trots op te zijn!
24 - In de september editie van Collectionz staat een spread advertentie van Nobutec Tuincentra Projekten bv weer met een aantal spraakmakende projekten.
23 - Op 3 september is bij de Algemene Nederlandse Persdienst een persbericht geplaatst over de nieuwe GroenRijk Ede. Klik hier voor een link naar het geplaatste bericht.
22 - Een groot zeildoek bij het nieuw verkochte projekt GroenRijk Ede (van de Lagemaat) kondigt de bouwfase aan en dient tevens als wegwijzer.
21 - Voor de tweede maal verschijnt in augustus 2010 in het blad Tuinzaken de aankondiging van de nieuwe website van Nobutec Tuincentra Projekten bv op een spreadpagina.
20 - In augustus 2010 verschijnt in het blad Tuinzaken de aankondiging van de nieuwe website van Nobutec Tuincentra Projekten bv. Onder de url www.nobutectuincentra.nl kunt u alle projekten onder leiding van Mark Segers volgen.
19 - In augustus 2010 verschijnt in het blad van de Vereniging voor Oranjeriehouders ‘De Parel’ de advertentie ‘Uw nieuwe oranjerie?’.
18 - De eerste digitale Tuincentra Update. De updates verschijnen vanaf juli 2010 in uw mailbox. Uiteraard ook terug te vinden in dit publikatie item. Onder andere in deze update: Tuincentrum Bodenstaff te Smilde in aanbouw en een artikel over dakrenovaties.
17 - De Tuincentra Update mei 2010 verschijnt op de achterpagina van het magazine Tuinzaken. De update omvat een paar mooie beelden van aantal recent opgeleverde projekten. Plantencentrum Princenbosch te Molenschot, Tuincentrum Fonteyn te Uddel, Tuincentrum De Bosrand Woerden en Groenrijk Steenwijk.
16 - Tuincentrum Groenrijk Steenwijk. In april 2010 wordt in het magazine Tuinzaken de oplevering van Groenrijk Steenwijk aangekondigt: ‘’t is toch een plaatje?’ Een initiatief van Nobutec, in samenwerking met de onderaannemers van het projekt.
15 - In april 2010 is het pasen. Tijd voor een ludieke actie. Mark Segers bezorgt persoonlijk zijn paaswensen bij zijn relaties.
Klik hier voor foto 2.
14 - In februari 2010 verschijnt in Tuinzaken de advertentie ‘Nobutec bouwt door’.
13 - Voor het projekt Groenrijk Steenwijk wordt er tijdens de bouw gebruik gemaakt van de reclame-frames welke Nobutec in opdracht aan de gevel monteert. Uiteraard voor de toekomstige reclame doeken van Groenrijk. Mark laat professioneel zijn Nobutec doeken op dezelfde afmeting maken en plaatst deze tijdens de bouwfase in deze frames.
Klik hier voor foto 1.
Klik hier voor foto 2.
12 - In de uitgave van Collectionz 2010 wordt er een advertorial gewijdt aan Nobutec Tuincentra Projekten, ‘Laat kennis niet verloren gaan’.
11 - In de uitgave van Collectionz 2010 wordt er weer een nieuwe Tuincentra Update geplaatst. Groenrijk Steenwijk heeft groen licht voor de bouw. Tuincentrum de Fonteyn is bijna klaar voor oplevering en De Bosrand Woerden is reeds opgeleverd.
10 - Tuincentrum Fonteyn te Uddel. In augustus 2009 verschijnt in het magazine Tuinzaken een advertentie welke volledig wordt bezet door het projekt in Uddel. Een luchtfoto met daarbij de tekst ‘Hier timmert Nobutec Tuincentra Projekten met 10.000 m2 Tuincentrum de Fonteyn te Uddel aan de weg.’ Een initiatief van Nobutec, in samenwerking met de onderaannemers van het projekt.
9 - In de tweede uitgave van Collectionz 2009 benut Mark de advertentieruimte om de uitspraak ‘Nobutec bouwt door’ nogmaals te onderstrepen. Vanaf dit moment worden de offertes van Nobutec Tuincentra Projekten verpakt in dezelfde stijl als deze advertentie.
8 - Hiep hiep hiep hoera! Nobutec Tuincentra Projekten bestaat alweer 1 jaar. Mark zorgt goed voor zijn relaties, want wie jarig is trakteert. Heeft u de slagroomtaart met logoprint ook mogen proeven?
7 - In augustus 2009 verschijnt de tweede Tuincentra Update in het magazine Tuinzaken. Hierin wordt de verjaardag van Nobutec Tuincentra Projekten en de nieuwe zeildoeken aangekondigt. De verhuizing van Nobutec en het projekt Intratuin Veghel wordt nogmaals onder de aandacht gebracht.
6 - Nobutec Tuincentra Projekten is vanaf nu te herkennen aan de nieuwe reclamedoeken. ‘Nobutec bouwt door’, als statement voor de roerige tijden.
5 - Van kas tot tuincentra tot projekt. Een advertentie welke is opgenomen in het jaarboek van het Wellant College, naar aanleiding van het gebouwde project Wellant Westvliet Den Haag.
4 - Tuincentra Update. In juni 2009 verschijnt in het magazine Tuinzaken een advertentie, waarin aandacht wordt besteed aan de lopende zaken. De uitbreiding van Intratuin Veghel, de nieuwbouw van tuincentrum Fonteyn te Uddel en de verhuizing van Nobutec naar het nieuwe pand aan de Maasdijkseweg.
3 - In februari 2009 stuurt Mark Segers een flyer naar zijn relaties. Met daarin geïntergreerd zijn visitekaartje van Nobutec Tuincentra Projekten BV.
2 - In de januari uitgave 2009 van Collectionz wordt er een advertorial gewijd aan de kersverse onderneming Nobutec Tuincentra Projekten, ‘Met kennis en kunde aan de slag’.
1 - In juli 2008 verschijnt in het magazine Tuinzaken de eerste aankondiging van de doorstart van Mark Segers.

 PRODUKTEN

 

turnkey projekten

 speciale konstrukties

 dak- en gevel renovaties

verwarmingsinstallaties

elektra en watertechniek

scherminstallaties

bouwkundige werkzaamheden

bouwvergunningen

engineering

3D ontwerpen

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets