T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   diversen > sponsoring

Nobutec Tuincentra Projekten sponsort

 


Nobutec Tuincentra Projekten sponsort schaatsbaan ICE PARADISE in Leidschenhage Ice Paradise is niet alleen de grootste langst liggende, tijdelijke ijsbaan in Nederland, maar inmiddels ook de winterse beleving van de gemeente Leidschendam-Voorburg en omstreken. Daarnaast zijn er veel scholen die komen schoolschaatsen en worden er regelmatig kinderfeestje georganiseerd.


Nobutec sponser van team van Tennisclub LTC 't Loo Nobutec Tuincentra heeft het team Heren 5 o.a. in een nieuw tenue gestoken. Op naar een spectaculair tennisseizoen.


Plaatselijke kinder yogaclub gesponsord door partner Nobutec Tuincentra Projekten

Op zondagmorgen wordt er door de kinderen van Bukti aan Yoga gedaan. Door een vrijwilliger uit het dorp wordt er nu wekelijks les gegeven aan een groep van ca. 15 kinderen op het strand of in de tuin van Restaurant Marputu. Dankzij een bijdrage van één van de partners van Nobutec kan de club voor de kinderen de benodigde kleding en andere zaken zoals schoon water bekostigen.


Nobutec Tuincentra Projekten sponsort voetbalteam Bali Indonesië

Het voetbalteam van het plaatsje Bukti in Noord-Bali, Indonesië, wordt gesponsord door Nobutec Tuincentra Projekten tezamen met de plaatselijke Warung Marputu.
De in Nederland verzamelde voetbalschoenen, shirtjes en broekjes worden in het Noord-Balinese dorp door de spelers van het jeugdteam van Bukti met open armen ontvangen.
Niet alleen bindt de gezamenlijke sport de plaatselijke jeugd, ook komt men in contact met leeftijdgenoten in andere dorpen waardoor het sociale netwerk groter wordt.

De voetbalclub is in 2009 opgericht om de plaatselijke jeugd een kans te geven om zich al sportend en spelenderwijs in meerdere opzichten te ontwikkelen. Droom van de jeugd van Bukti is om over een paar jaar kampioen te worden van Noord-Bali en wie weet hoe het zich nog verder ontwikkelt.


Nobutec Tuincentra Projekten sponsort fietstocht vanuit Rome, in strijd tegen kinderen met kanker

Wij zijn een groep fietsers die om de 2 jaar een marathon fietstocht organiseren voor een goed doel.
Op 8 augustus 2011 stond de nieuwe fiets marathon op de agenda te weten van Rome naar ‘s- Gravendeel (non-stop in 5 dagen en nachten). De tocht stond geheel in het teken van Stichting Jaimy.

Dankzij de steun, zoals van Nobutec, kan de stichting Jaimy proberen kinderen een beetje gelukkiger maken in moeilijke en zware tijden. Namens de stichting Jaimy en het gehele team Rome – ‘s-Gravendeel super bedankt !!

 PRODUKTEN

 

turnkey projekten

 speciale konstrukties

 dak- en gevel renovaties

verwarmingsinstallaties

elektra en watertechniek

scherminstallaties

bouwkundige werkzaamheden

bouwvergunningen

engineering

3D ontwerpen

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets