T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   produkten > speciale konstrukties

Meer dan alleen tuincentra

 
Nobutec Tuincentra Projekten B.V. houdt zich niet alleen bezig met het bouwen van tuincentra projekten. Bouwprojekten waarvan een houtkonstruktie de basis is van het gebouw maken ook deel uit van het programma van Nobutec.

Hout als basis
Door het toepassen van een houten hoofdkonstruktie wordt een totaal andere beleving gecreeƫrd van de ruimte. Op het gebied van brandveiligheid zijn er ook voordelen te halen uit het bouwen met hout t.o.v. staal. Tevens zijn door de gelamineerde liggers grote overspanningen mogelijk.
Vooral op het gebied van recreatieve bouwwerken wordt de combinatie van houten hoofddraagconstructies met kassenbouw systemen steeds vaker toegepast. Ook tijdens renovaties, worden nieuwe dak- en gevelsystemen steeds vaker toegepast op oude houten gebouwen zoals in de Hortis Botanicus te Utrecht.
Bijzondere projekten
Tevens realiseerde Nobutec Tuincentra Projekten reeds overkappingen en kassen bij schoolgemeenschappen ten behoeve van educatieve doeleinden. Nobutec Tuinbouw Projekten heeft in opdracht van KWSA tevens al vele kaswoningen te Culemborg op haar naam staan, waarbij vooral de ecologische uitgangspunten leidend waren.

Klik hier voor de link naar de site met de kaswoningen.

 PRODUKTEN

 

turnkey projekten

 speciale konstrukties

 dak- en gevel renovaties

verwarmingsinstallaties

elektra en watertechniek

scherminstallaties

bouwkundige werkzaamheden

bouwvergunningen

engineering

3D ontwerpen

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets