T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   produkten > dak- en gevel renovatie

Renoveren leidt tot verrassende resultaten

 

Dakrenovatie
In het verleden gebouwde tuincentra met een dakhelling van 21 graden en gedekt met 4 mm enkelglas hebben nogal eens problemen met de lekdichtheid. Nobutec is gespecialiseerd in het vervangen van dit soort daken door 16 mm en/of 32 mm polycarbonaat systemen. Hierdoor behoren niet alleen lekkages tot het verleden, maar wordt tegelijkertijd het warmteverlies t.o.v. van enkel glas beperkt met 50 tot 70%.
Deze systeem hebben daarbij tevens keuzemogelijkheid uit verschillende LTA percentages. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichtdoorlatendheid van 6% voor boven kassagebied, vis- en dierafdeling en magazijn, 48% voor boven de kamerplanten en tuinmeubelen en 70% voor boven het perkgoed en de tuinplanten.
Kortom in alle opzichten een verantwoorde investering!

Gevelrenovatie
Is uw voorgevel wat gedateerd geraakt terwijl de rest van de winkel nog prima in orde is? Denk dan eens aan de renovatie van uw voorgevel waardoor uw tuincentra weer de uitstraling krijgt die nodig is om potentiele klanten te interesseren. Middels de toepassing van kwalitatief goede materialen zoals professionele vliesgevelsystemen en verschillende soorten isolatieglas en sandwichpanelen ontstaat er als het ware een compleet nieuw pand.
Door gebruik te maken van onze vrijblijvende 3D service kunt u het verschil in uitstraling van uw gestylde vestiging vergelijken met de bestaande toestand.
Parkeerterrein-renovatie
Herinrichting van uw parkeerterrein is tevens een item wat zeer de moete waard is om direct mee te nemen wanneer u besluit tot een facelift van uw bedrijf. Door uitgekiende parkeeroplossingen kan er vaak verrassend veel "rust" op uw parkeerplaats ontstaan.

Dit seizoen nog geregeld hebben? Bel Mark: 06 44 40 35 72

 PRODUKTEN

 

turnkey projekten

 speciale konstrukties

 dak- en gevel renovaties

verwarmingsinstallaties

elektra en watertechniek

scherminstallaties

bouwkundige werkzaamheden

bouwvergunningen

engineering

3D ontwerpen

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets