T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   produkten > verwarmingsinstallaties

Uw verwarmingsinstallatie goed uitgedacht

 


Het verwarmingssysteem is één van de meest essentiële onderdelen van een tuincentrum. Een onderdeel dat absoluut bedrijfszeker moet zijn. Nobutec Tuincentra Projekten heeft de expertise in huis voor een berekende toepassing van de modernste systemen.

Door middel van het uitdenken van creatieve oplossingen en het gebruiken van eigentijdse materialen en apparatuur wordt een verantwoord gebruik van energie nagestreefd. Verantwoord uit het oogpunt van zowel de kosten als de kwaliteit van het product.

Verwarmingsinstallaties bestaande uit in cascade geschakelde HR-ketels met Low Nox branders, hebben via Nobutec Tuincentra Projekten succesvolle resultaten bereikt. Ook voor installaties op basis van aardwarmte bent u bij ons aan het juiste adres.

Laagwaardige verwarming uitgevoerd als vloerverwarming. Door het aanleggen van vloerverwarmingsslangen kan er naar behoefte zowel laagwaardig verwarmd als gekoeld worden.

Door de uitgebreide ervaring, kennis en uitvoering, spreken we hier over oplossingen in optima forma. Deze uitgekiende oplossingen zijn toegesneden op de wensen van de opdrachtgever en dragen bij aan een optimaal rendement.

Verwarming van Nobutec Tuincentra Projekten voor energieke oplossingen!

 PRODUKTEN

 

turnkey projekten

 speciale konstrukties

 dak- en gevel renovaties

verwarmingsinstallaties

elektra en watertechniek

scherminstallaties

bouwkundige werkzaamheden

bouwvergunningen

engineering

3D ontwerpen

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets