T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   produkten > bouwkundige werkzaamheden

Bouwkundige werkzaamheden

 Bouwkundige items in tuincentra projekten komen steeds vaker voor. Kantoorfaciliteiten, sanitaire voorzieningen, horeca gelegenheden en vuurwerkbunkers maken steeds vaker een deel uit van de turnkey opdracht.

Om deze werkzaamheden op een hoogwaardig niveau uit te kunnen voeren worden alle details uitgetekend en door op kwaliteit en flexibiliteit geselecteerde aannemers en onderaannemers, onder begeleiding van onze projectleider uitgevoerd.
De ervaring leert namelijk dat tijdens de eindfase van de bouw er zodanig veel disciplines tegelijkertijd hun werkzaamheden aan het afronden zijn, dat een goede coördinatie onontbeerlijk is.
Het dagelijks op de bouw aanwezig zijn van onze projektleider en het houden van werkoverleg op de bouw, net als het houden van bouwbesprekingen met de opdrachtgever, dragen bij aan een soepel verlopende eindfase. Of het nu metselwerk, timmerwerk, stucadoorswerkzaamheden, tegelwerk of sanitaire werkzaamheden betreft, bij Nobutec Tuincentra Projekten zijn deze in goede handen.

 PRODUKTEN

 

turnkey projekten

 speciale konstrukties

 dak- en gevel renovaties

verwarmingsinstallaties

elektra en watertechniek

scherminstallaties

bouwkundige werkzaamheden

bouwvergunningen

engineering

3D ontwerpen

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets