T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   ook nobutec > nobutec quality screen

Betrouwbaar in scherminstallaties

 

Nobutec Quality Screen BV staat voor kwaliteit, degelijk vakwerk en duurzame materialen. Met ons vaste netwerk van leveranciers en monteurs is uw opdracht in deskundige handen.

Nobutec heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor alle scherminstallaties. Of het nu gaat om een energiescherminstallatie, een verduisteringsinstallatie, meerdere scherminstallaties onder elkaar, een dekrol, een rolgevel of een twinwand. Wij zorgen voor het juiste advies en een correcte uitvoering.
Wij zijn vanzelfsprekend een goede keuze wanneer u staat voor de bouw van een gloednieuw bedrijf. Maar ook wanneer u besluit een bestaande kas van een nieuwe scherminstallatie te voorzien of wanneer de scherminstallaties gerenoveerd moeten worden.
Voor het onderhoud kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Doek of dradenbed vervangen of gewoon een jaarlijkse controle. Wij kunnen ervoor zorgen. Dat geldt ook voor de montage van scherminstallaties boven uw bestaande gewassen.

Wilt u alleen materialen voor uw scherminstallaties bij ons bestellen? Wij zorgen voor concurrerende prijzen en wanneer dat gewenst is voor deskundige begeleiding van A tot Z. Bij Nobutec hechten wij veel waarde aan eerlijke voorlichting, duidelijke afspraken en glasheldere offertes.

Iedere scherminstallatie is bij ons maatwerk. Ieder advies is dat ook.

 PRODUKTEN

 

turnkey projekten

 speciale konstrukties

 dak- en gevel renovaties

verwarmingsinstallaties

elektra en watertechniek

scherminstallaties

bouwkundige werkzaamheden

bouwvergunningen

engineering

3D ontwerpen

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets