T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 
projekt:

Roosendaal, GroenRijk

plaats:

Roosendaal

datum:

01-08-2010

fotoboek


Projektgegevens: nieuwbouw tuincentra

Te Roosendaal is voor de ondernemers Pascal en Hendrik-Jan Verheijen in recordtijd een nieuw tuincentrum gerealiseerd. De oude vestiging, waar de heren hun tuincentrum en hoveniersbedrijf begonnen, lag aan de overzijde van de Rucphensebaan en was met een oppervlakte van ca. 600 m² veel te klein geworden en zorgde vanwege de grote toeloop van klanten geregeld voor parkeerproblemen. Na het in een recordtijd langs alle gemeentelijke instanties loodsen van de bouwvergunningsaanvraag door Pascal Verheijen zelf, is het tuincentrum in 3 maanden uit de grond gestampt. Dit was noodzakelijk daar er pas in de week voor de kerstdagen gestart kon worden met de staalkonstruktie en men beslist een week voor de Paasdagen de deuren wilde openen.

De kas heeft een goothoogte van 4 meter en de entree ca. 2 meter hoger. Het tuincentrum is gebaseerd op een 12,80 breedkap konstruktie met afgeschuinde kappen aan de voorzijde. In het verhoogde entree gedeelte zijn 2 kantoorruimten gerealiseerd en op de begane grond een servicebalie, de sanitaire voorzieningen en een labelruimte. Aan de achterzijde is een overkapte opslagruimte gebouwd ten behoeve van de hoveniersactiviteiten van het bedrijf welke geleid worden door Hendrik-Jan Verheijen.

Het tuincentrum is qua beleving van de winkel, vanwege de geheel eigen ideeén van de heren Verheijen, één van de eerste GroenRijkvestigingen waar nieuw geïntresseerde tuincentrum ondernemers hun licht opsteken voor ideeen en goede adviezen. Behalve de kaskonstruktie behoorde de verwarming en de scherminstallatie tot de nieuwbouw opdracht. Al het grondwerk, het graven van vervangend water, het aanleggen van de bestrating in de winkel, de buitenverkoop en de parkeerplaatsen aan de voorzijde is door GroenRijk Roosendaal zelf uitgevoerd en gecoördineerd. De verlichtings-, elektra-, en waterinstallatie is door Verheijen rechtsstreeks uitbesteed aan Enthoven Techniek uit de Lier. Met deze firma, welke goed bekend staat in tuincentra land, is door Nobutec Tuincentra Projekten inmiddels een jarenlange samenwerkingsverband opgebouwd.

Klik hier om naar de website van GroenRijk Roosendaal te gaan.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets