T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 
projekt:

Steenwijk, Groenrijk

plaats:

Steenwijk

datum:

01-08-2010

fotoboek


Projektgegevens: nieuwbouw tuincentrum

Na een onzekere periode waarin lange tijd onduidelijk bleef of de financiering van de nieuwbouw van GroenRijk Steenwijk in orde zou komen, was het dinsdag 8 december eindelijk zover. Op het gemeentehuis van de gemeente Steenwijkerland werd in het bijzijn van Mark Segers van Nobutec Tuincentra Projekten B.V, de drie GroenRijk Steenwijk ondernemers (Reinier de Jong, Jonathan de Vos en Andre Kors) door investeerder Richard Fafieanie uit Lelystad en Burgemeester Hayo Apotheker de overdracht van het bouwperceel ondertekend.

In het door Nobutec zelf ontworpen pand zijn duurzame materialen en vele energiezuinige oplossingen verwerkt, terwijl de functionaliteit van het nieuwe pand in de ontwerpfase altijd voorop heeft gestaan.
Er is 3100 m² overdekte verkoopruimte gerealiseerd met kantoren en technische ruimten op de verdieping van het entreegebouw. De buitenverkoopruimte heeft een oppervlakte van 1000m². Door de toepassing van zwart metselwerk, antracietkleurige borstweringspanelen en grijs in de massa gekleurd glas heeft het nieuwe pand een sjieke uitstraling gekregen. De scherminstallatie, verwarming, bouwkundige werkzaamheden, elekta, verlichting, watertechniek en complete binnen- en parkeerplaats bestrating maakten allemaal deel uit van de turn-key opdracht van Nobutec Tuincentra Projekten B.V. Geheel gecoördineerd vanaf de bouwplaats waar onze projektleider continue op de bouwplaats aanwezig was om van alle verschillende disciplines één goed geoliede machine te maken.

Klik hier om naar de website van GroenRijk Steenwijk te gaan.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets