T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 
projekt:

Van de Lagemaat, GroenRijk

plaats:

Ede

datum:

24-08-2010

fotoboek


Fotoboek volgt bij aanvang bouw.
Projektgegevens: nieuwbouw tuincentrum

In de bouwvakperiode van 2010 is door Dhr. van de Lagemaat de opdracht voor de nieuwbouw van zijn tuincentrum te Ede als turnkey opdracht gegund aan Nobutec Tuincentra Projekten.
Na een zeer intensief voorbereidingstraject, waarin alle details tot in de puntjes zijn uitgewerkt, kreeg Nobutec "groen" licht. Het door Architectenburo Jan van Vliet uit Leidschendam ontworpen pand wordt gebouwd op basis van een 9,60 breekap konstruktie met een verhoogde middenkap met verdieping. De voorgevel wordt voorzien van een professioneel vliesgevelsysteem voorzien van isolerende beglazing en borstweringspanelen. Aan de voorzijde krijgt het pand een sjieke uitstraling door gebogen spanten en luifels. De hoofdkonstruktie van het nieuwe tuincentrum wordt gepoedercoat in RAL 7021 (antraciet) en de vliesgevels krijgen kliklijsten in RAL 9005 (zwart). De gevelbeplating krijgt een donker zilvergrijze kleur en het dak een licht grijze.

Bij het ontwerp is vooral gelet op het gebruik van hoogwaardig isolerende materialen. In combinatie met de vloerverwarming, welke gestookt gaat worden door in cascade geschakelde hoogrendementsketel en het energiescherm, zullen de toekomstige energiekosten drastisch lager gaan uitvallen. Aan de achterzijde, richting de woonwijk, zal een brandwand gecreƫerd worden welke bij eventuele brand zelfstandig 30 minuten in tact zal blijven conform de eisen van de brandweer.
De kas, de verwarming, de scherming, de elektra- en waterinstallatie, inclusief ondergrondse waterbuffers en voorverwarmd gietwater maken deel uit van de turnkey opdracht. Tevens zijn als projektdetails, de beveiligings- en toegangcontrole installatie evenals de buizenpost installatie is door Nobutec Tuincentra Projekten aangenomen. Tenslotte zullen ook de bouwkundige werkzaamheden, welke uitgevoerd worden door aannemer Maassen uit Ede, en de civiele werkzaamheden van de Firma Boonzaaijer gecoƶrdineerd worden.

Klik hier om naar de website van GroenRijk te gaan.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets