T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 
projekt:

Kringloopwinkel

plaats:

Tuk

datum:

11-11-2010

fotoboek


Project gegevens: monteren verdiepingsvloer

In Tuk, Gemeente Steenwijkerland, is bij Kringloopwinkel Steenwijk vanwege de wens naar meer verkoopmeters in het bestaande pand aan de Boterweg 5 te Tuk een verdiepingsvloer aangebracht.
Van de bestaande entresol, midden in het pand, welke een breedte had van ca. 6 meter, zijn de valbeveiligings hekwerken verwijderd, de trappenhuizen verzet en is er aan beide zijden een overstekend stuk vloer van ca. 1 meter verwijderd om het mogelijk te maken de nieuwe stalen vloerligger te kunnen monteren aan de draagkonstruktie van de bestaande entresol.
Middels het aanbrengen van 10 stuks IPE 450 liggers met een lengte van 9 meter en het aanbrengen van 150 stuks vuren balken en een vloer van Fins underlayment is het winkeloppervlak van Kringloopwinkel Steenwijk verdubbeld. Tevens zijn er om geluidsoverdracht naar de begane grond verkoopruimte te voorminderen, 120 mm dikke isolatiedekens aangebracht tussen de balklaag met daaronder een gipsplafond. De nieuw aangebrachte verlichting onder de verdiepingsvloer is zoals men mag verwachten van een kringloopwinkel van het type LED.

Klik hier om naar de website van de kringloopwinkel te gaan.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets