T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 projekt:

De Wilskracht, GroenRijk

plaats:

Den Haag

datum:

18-02-2011

fotoboek


Project gegevens: uitbreiden tuincentrum

Na GroenRijk Steenwijk en GroenRijk Ede heeft ook ondernemer Jaap de Baat de opdracht voor de realisatie van de uitbreiding van zijn GroenRijk tuincentrum te Den Haag gegund aan Nobutec Tuincentra Projekten uit Wateringen.

Het bestaande tuincentrum aan de Donau 119 zal worden vergroot met maar liefst 2700 m² waardoor het tuincentrum méér dan verdubbeld in oppervlakte.
Om de ruimte van het perceel optimaal te benutten wordt het tuincentrum tot op de erfgrens met de plaatselijke woonwijk volgebouwd om alle beschikbare verkoopmeters te kunnen benutten. De warme- en de koude kas worden aan de rechter- en achterzijde van het bestaande pand vergroot en alle technische installaties worden aangepast aan de nieuwe situatie. Aan de linkerzijde van het bestaande tuincentrum zullen 4 kappen bijgebouwd worden ter plaatse van de huidige buitenverkoop van bestratingsmaterialen. Inpandig wordt er, om extra opslagruimte te realiseren, een verdiepingsvloer gerealiseerd en direct achter de bestaande entree zal een geheel nieuwe snijbloemenafdeling inclusief binderij worden gecreëerd. Om tijdens het winkelen lekker te kunnen genieten van een kopje koffie en/of frisdrank wordt er in de warme kas een volledig ingerichte koffiehoek gebouwd.

De heiwerkzaamheden voor de uitbreiding staan gepland op medio april 2011 en de ingebruikname en heropening van alle uitbreidingen is gepland begin maart 2012.

Klik hier om naar de website van Groenrijk De Wilskracht te gaan.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets