T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 projekt:

Koudekerke, Intratuin

plaats:

Koudekerke

datum:

22-06-2012

fotoboek


Project gegevens: dakrenovatie en verfraaiing

Een zware hagelbui heeft in Koudekerke bij de Intratuinvestiging ter plaatse gezorgd voor grote schade aan het dak van de warme afdeling. De hagelstenen ter grote van duiveneieren hebben duizenden gaten geslagen in de polycarbonaat platen van Intratuin Koudekerke aan de Galgeweg.Nobutec Tuincentra Projecten heeft van ondernemer S. Joziasse opdracht gekregen om alle polycarbonaat platen van de warme kas inclusief alle afdekstrippen en nokrubbers te vervangen waardoor de warme kas weer een geheel nieuwe uitstraling heeft.


Om de zontoetreding in de warme kas te reduceren is er gekozen voor een polycarbonaat soort met een LTA van 48 % onder de luchtramen en voor een soort met een LTA van 32 % voor in de luchtramen.Omdat het tuincentrum tijdens de dakrenovatie moest kunnen doordraaien is er gekozen om alle activiteiten van buitenaf uit te voeren. De monteurs van Nobutec Tuincentra Projecten hebben alle materialen op een veilige manier door de goten aan- en afgevoerd terwijl de opdrachtgever 2 personeelsleden beschikbaar stelde.

 Deze twee personeelsleden “op de grond”, in het tuincentrum zorgden ervoor dat het winkelende publiek zonder gevaar kon blijven shoppen.Om de klus zo snel mogelijk te kunnen klaren is er gekozen om ’s morgens vroeg te beginnen en tot ’s avonds laat door te werken, wat mogelijk was, daar opdrachtgever een woning op het tuincentrum terrein beschikbaar had gesteld om de monteurs te laten overnachten.

Samenwerken is de sleutel tot succes!!

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets