T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 projekt:

Veeneslagen, Tuincentrum

plaats:

Rijssen

datum:

22-06-2012

fotoboek


Projektgegevens: renoveren tuincentrum

Om helemaal gesteld te staan voor de voorjaarsverkoop heeft Jan Nijsink, eigenaar van tuincentrum de Veeneslagen te Rijssen, Nobutec Tuincentra opdracht gegeven voor de renovatie van de bestaande koude kas.
Deze onverwarmde en niet geïsoleerde afdeling met enkel 4 mm glas op het dak en geïsoleerd damwand in de gevels was er aan toe om grondig aangepakt te worden.Als eerste is het niet geïsoleerde dak met 4 mm enkelglas vervangen door een geïsoleerd dak met 16 mm dikke polycarbonaat platen in de kleuren transparant met een LTA van 66 % en opaal met een LTA van 48%. Omdat het nieuwe dak vanwege de stormvastheid geheel op 80 cm hart op hart gemonteerd is, was het ook noodzakelijk om de aluminium opdrukkers te vervangen.De goottralies in de kas zijn omlaag gebracht zodat het ook mogelijk werd om er een beweegbaar energiescherm in te monteren. Er is een horizontaal scherm gemonteerd in de kleur Apricot in een brandvertragende uitvoering. Verder is alle niet geïsoleerde damwandbeplating verwijderd en zijn er in plaats hiervan 60 mm dikke sandwichpanelen gemonteerd.

Om de afdeling tenslotte te kunnen verwarmen is er in de koude afdeling een bovenverwarming aangebracht volgens het tichelmansysteem inclusief de elektrische aansluiting van de pompen en de klimaatregeling.

Kortom Tuincentrum de Veeneslagen is weer klaar voor de toekomst.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets