T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 projekt:

Aalsmeerse Plantenhal

plaats:

Heiloo

datum:

22-06-2012

fotoboek


Projektgegevens: nieuwbouw tuincentrum

Medio oktober start in Heiloo in opdracht van Johan van Bennekom de nieuwbouw van de Aalsmeerse plantenhal. Het door Architectenburo Breddels ontworpen gebouw zal vooral gekenmerkt worden door zijn aparte vorm met veel glas en een decoratieve gevelbekleding van Douglas houten balken. Het gebouw heeft een specifieke uitstraling doordat aan beide zijden wordt geëindigd met een hoge zijgevel en heeft een bebouwd oppervlakte van 800 m² en een buitenverkoopruimte van 200 m2.

Vanwege de toepassing van hoogwaardige isolerende materialen voldoet het gebouw aan de geldende EPC normen. In het gebouw is een verdiepingsvloer opgenomen ten behoeve van de kantoorruimte, de kantine voor het personeel en de technische- en sanitaire ruimten. Tevens is er in het magazijn een verdieping aangebracht voor extra bergruimte. De buitenverkoop afdeling zal door middels van grote naast elkaar geplaatste overheaddeuren volledig betrokken worden bij de koude afdeling.

Om ’s winters de warmte binnen en ’s zomers buiten te houden, is het dak ter plaatse van de polycarbonaat platen voorzien van een automatisch bedienbaar decoratief energiedoek, terwijl de rest van het dak is bekleed met sandwich dakpanelen.

De opening van de Aalsmeerse Plantenhal te Heiloo is gepland in het voorjaar van 2013.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets