T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 projekt:

Den Bosch, GroenRijk

plaats:

Den Bosch

datum:

22-06-2012

fotoboek


Projektgegevens: nieuwbouw tuincentrum

Na een lang verkoopproces waarin alle details minutieus zijn besproken en vastgelegd hebben de gebroeders Stolzenbach van Groenrijk Denbosch eind juli de opdracht voor de nieuwbouw van hun tuincentrum gegund aan Nobutec Tuincentra projekten B.V.

Het huidige gedateerde stadstuincentrum op basis van 3,20 Venlo kappen maakt plaats voor een geheel nieuw gebouw op basis van 9,60 mtr breedkappen en meet ca. 4500 m2.

Naast de warme en de koude afdeling is er een entreegebouw gepland met een verdieping van ca. 475 m2 en wordt de totale parkeervoorziening op de schop genomen. Begin december 2012 zal een deel van de nieuwbouw al toegankelijk zijn ten behoeve van de kerstartikelen verkoop en de benodigde kantoor – en sanitaire ruimten. De totale heropening van het ontwerp van Architectenburo Jan van Vliet te Leidschendam is gepland op begin maart 2013.

Naast de in cascade gestookte verwarmingsinstallatie zal het energiezuinig gebouwde tuincentrum worden voorzien van een dekrol scherminstallatie in de koude kas, een vast decoratief schermdoek in de warme kas en een beweegbaar schermdoek ten behoeve van een sfeervolle kerstafdeling.

De voorgevel zal worden voorzien van vliesgevel puien met groen isolatieglas en het entreegebouw zal bekleed worden met sandwichpanelen met houtprint.

Een noviteit is dat de buffer ten behoeve van het watergeefsysteem zich onder de nieuw aan te leggen parkeerplaatsen worden aangelegd volgens eigen ontwerp van Nobutec. Hierdoor gaan er geen parkeer- dan wel verkoopmeters verloren in Den Bosch.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets