T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 


projekt:

Hornbach Grunmarkt

plaats:

Nieuwerkerk a/d IJssel

datum:

18-01-2013

fotoboek


Projektgegevens: nieuwbouw Bau– und Gartenmarkt

In Nieuwerkerk aan de IJssel wordt in 2013 de nieuwste Bau – en Gartenmarkt van de Hornbach keten gerealiseerd. Medio april 2013 zal Nobutec Tuincentra Projekten B.V. de bekleding van de staalconstructie van de Gartenmarkt voor zijn rekening nemen. De opdracht hiervoor is begin december 2012 door de Arcis Bouwgroep uit Dordrecht gegund aan Nobutec Tuincentra.

De hoofdstaalconstructie zal worden verzorgd door Imetaal Staalbouw B.V. uit Gendringen. Nobutec Tuincentra Projekten B.V. zal zorgdragen dat al het benodigde hulpstaal aan deze hoofdconstructie gemonteerd zal worden.
De buitengevels van de Gartenmarkt zullen worden voorzien van een professioneel vliesgevelsysteem van de Firma van der Meer uit Wateringen. De gevels waarvan de profielen geheel geanodiseerd zullen zijn, worden beglaasd met letsel beperkend, dan wel transparant isolatieglas met een U waarde van 1,3 W/m2K. In de gevels zullen anti-paniek – en automatische dubbele schuifdeuren opgenomen worden.
Het dak van de “pagode” zal worden voorzien van sandwichpanelen in de voor de Hornbach organisatie karakteristieke Turkisch groene kleur. Halverwege het dak, zal rondom een lichtstraat gemonteerd worden, welke wordt voorzien van een doorlopende luchting en welke automatisch aangestuurd zal worden door de klimaat installatie.
Aan de onderzijde van de lichtstroken zal brandvertragend oranje kleurig schermdoek worden aangebracht welke eveneens door de klimaatregeling bestuurd zal worden.

Nobutec Tuincentra ook bij Hornbach aan de slag!

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets