T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 
projekt:

Woerden, De Bosrand - tuincafé

plaats:

Woerden

datum:

28-02-2013

fotoboek


Projektgegevens: realiseren tuincafé

In het bestaande, in 2010 geheel door Nobutec Tuincentra Projekten B.V. gerenoveerde tuincentrum De Borand te Woerden, is in februari 2013 een geheel nieuw tuincafé gerealiseerd met een volwaardige horeca- en spoelkeuken en een relax/lounge gedeelte.

Door deze verbouwing in het tuincentrum is er voor het tuinlievende winkelpubliek een heerlijk rustpunt gecreëerd. Hier kan men onder het genot van een kopje koffie met gebak en/of een goed belegd broodje genieten van de gedane aankopen en dromen van het herinrichten en decoreren van tuin en huiskamer.

De voor het gezicht geheel open keuken is smetteloos wit getegeld met als accent grijze strooitegels. De vloer is voorzien van grijs leisteen in de afmeting van 60 x 60 cm. Het plafond boven het zitgedeelte is voorzien van mooie verlichtingsarmaturen en hanglampen.
Daar het bestaande tuincentrum een geheel betonnen vloer had, en er vanuit de keuken toch een vuilwater riool aangelegd moest worden, is er vanaf de voorzijde van het tuincentrum, middels een gestuurde boring, onder de betonvloer door, een hoofdriool leiding aangelegd. Doorgezaagde vloerverwarming-slangen werden in het weekeinde professioneel gerepareerd zodat het winkelende publiek er de volgende maandag niets van zou merken.

De door Levens keukens geleverde horeca apparatuur is aangesloten door de monteurs van Nobutec tuincentra. Nobutec Tuincentra Projecten “ook” in alle keukens thuis!

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets