T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 
projekt:

S.Hartogsveld & zn

plaats:

Amersfoort

datum:

29-03-2013

fotoboek


Projektgegevens: nieuwbouw tuincentrum

Tuincentrum Steef Hartogsveld & Zn gaat na meer dan 40 jaar verkassen naar een nieuwe locatie. Vanwege een onteigeningsprocedure ten gunste van de stadsontwikkelingen in Amersfoort heeft Steef Hartogsveld begin 2013 zijn oog laten vallen op een nieuwe locatie aan de Hoge weg in de buurt van De Wieken.
Nadat Steef ca. 6 jaar geleden in contact kwam met Nobutec Tuincentra Projekten B.V zijn er nieuwbouwplannen ontstaan en hebben we samen stapje voor stapje het project ontwikkeld. Toen de onteigening begin 2013 serieuze vormen begon aan te nemen is Nobutec Tuincentra projecten B.V. de opdracht gegund voor de totale ontwikkeling van het tuincentrum. Het uiteindelijke, in samenwerking met Kees de Haan ontwikkelde tuincentrum resulteerde eind 2012 in een tuincentrumontwerp zoals vaste klanten van Tuincentrum S. Hartogsveld van “hun” tuincentrum mogen verwachten. Volledig up to date aan de huidige tijd maar zonder het verlies van de knusheid van het reeds 40 jarige concept van het tuincentrum waarbij de nadruk is blijven liggen op “Groen”.

Het nieuwe tuincentrum aan de Hogeweg heeft inpandig een oppervlakte van 2500 m² inclusief de ca. 400 m² metende overkapte “buitenverkoop” afdeling. De daadwerkelijke buitenverkoopafdeling meet ca. 900 m². Op een borstwering van donker antraciet metselwerk wordt de uit vliesgevel elementen opgebouwde gevel voorzien van grijs in de massa gekleurd isolatieglas. De entree zal worden voorzien van gepoedercoate grote ronde kolommen en sierspanten in een donker antraciete kleur.
Vanwege de energiekosten is vooral gelet op de isolatiewaarden van alle materialen en worden er voor de verwarming hoogrendementsketels ingezet. De regeling van de complete klimaat installatie zal geschieden door een middels een door IBE gekoppeld bedrijfsgebouw beheers systeem.

Het tuincentra compleet met interieuren, nieuwe parkeerfaciliteiten en eenvoudig tuincafe zal begin 2014 de deuren openen voor haar klanten.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets