T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 
projekt:

Tiel, Tuinwereld

plaats:

Kapel-Avezaath

datum:

03-12-2013

fotoboek


Project gegevens: uitbreiden tuincentrum

In Kapel-Avezaath wordt in het voorjaar 2014 de uitbreiding van Tuinwereld Tiel in gebruik genomen. Na een langdurig verkooptraject waarin alle details zorgvuldig zijn doorgenomen gunde Bert Kleinpaste de opdracht voor de uitbreiding aan Nobutec Tuincentra Projekten B.V.

Aan de rechterzijde van de bestaande koude afdeling in “Venlo” vorm, wordt een breedkapconstructie gebouwd met een breedte van 14,0 m. Naast de uitbreiding van de koude afdeling wordt er ook nog een buiten overkapping gerealiseerd met een breedte van 14 meter om “buiten” droog te kunnen winkelen.

De voorgevel wordt gestyled volgens ontwerp van Architectenbureau Jan van Vliet uit Leidschendam met diverse soorten groen isolatieglas, emalite panelen en sandwichbeplating.

Voor de 14 meter breedkap kas komen ronde sierkolommen en een dak overstek. Middels 2 grote schuifdeuren van 8 meter breed zal het buitenverkoop terrein tijdens goed weer, één worden met de inpandige koude afdeling, terwijl tijdens de najaarsperiode het buitenterrein toegankelijk blijft via een automatische schuifdeur.

Nobutec Tuincentra Projekten B.V. realiseert niet alleen de kasconstructie maar ook de elektrische- en verlichtingsinstallatie en de verwarming. Tevens wordt er een nieuwe H stenen bestrating aangebracht en wordt er een decoratief en energiebesparend dekrol scherm geïnstalleerd.

Klik hier om naar de website van Tuinwereld Tiel te gaan.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets