T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 
projekt:

Tilburg, GroenRijk

plaats:

Tilburg

datum:

10-07-2014

fotoboek


Project gegevens: GroenRijk Tilburg gaat verbouwen!

Het groenste tuincentrum van Tilburg en omgeving gaat verbouwen. Op 25 augustus gaat het huidige pand aan de Stokhasseltlaan tegen de grond en in maart 2015 hoopt zij de deuren van een gloednieuw pand te kunnen openen. Het huidige tuincentrum staat er inmiddels 17 jaar en is technisch nog niet aan vervanging toe, maar volgens de eigenaren Wim en Marjolein van de Noort en hun team is het nu het juiste moment om een stap te zetten in beleving, energiezuinigheid en uitstraling.

Mooier, Groter, Groener
Het tuincentrum wordt compleet vernieuwd en wordt groener dan ooit tevoren. De buiten- en kamerplantenafdelingen worden flink groter. Ook komt er een nieuwe afdeling met snijbloemen en is er aandacht voor biologische en streekproducten. Deze producten zullen ook in de nieuwe horecahoek gebruikt gaan worden. Daarnaast zullen alle vertrouwde producten en afdelingen ook weer hun plekje krijgen, zoals de tuinmeubelafdeling, de Riverdale-shop, de vijver- en dierenafdeling en barbecues.

Haalbaarheid
Al gedurende 10 jaar hebben Marjolein en Wim van de Noort de mogelijkheden voor de uitbreiding c.q. verplaatsing bekeken. Om diverse redenen is dit niet concreet geworden. Het plan wat nu gerealiseerd wordt is pas november 2013 opgestart. Hun eigen kennis samen die met de bedrijfsbegeleiders van GroenRijk en tuincentrabouwer Nobutec Tuincentra Projekten B.V. hebben een geleid tot een weloverwogen plan.

Klik hier om naar de website van GroenRijk Tilburg te gaan.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets