T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 
projekt:

Alphen a/d Rijn, De Bosrand

plaats:

Alphen a/d Rijn

datum:

21-08-2014

fotoboek


Projektgegevens: tuincentrum De Bosrand te Alphen aan de Rijn gaat bouwen

Na een jarenlang traject om het bestaande bestemmingsplan te wijziging ten faveure van de uitbreidingsmogelijkheid van Tuincentrum de Bosrand te Alphen aan de Rijn, is 12 augustus 2014 de bouwvergunning afgegeven voor de nieuwbouw van het tuincentrum.
Langs de N11 naast het bestaande tuincentrum verrijst een compleet nieuw tuincentrum met een oppervlakte van 16.500 m² waarvan 13.500m² bestaat uit binnenverkoop aangevuld met een ruim 3000 m² grote buitenverkoop afdeling. Het tuincentrum vervangt het bestaande gebouw van de Bosrand (zal deels worden afgebroken ten behoeve van extra parkeerplaatsen), welke zal omgevormd worden tot centraal magazijn van de Bosrand groep.

Huisbouwers Nobutec Tuincentra Projekten B.V. uit Wateringen en RvB Infra Harderwijk B.V. zien na jarenlange voorbereidingen en uitstel op uitstel de start van de daadwerkelijke bouw in snel tempo naderbij komen. Civiele aannemer RVB Infra Harderwijk B.V. start week 37 met het aanbrengen van 6300 stuk HSP palen welke het totale complex zullen "dragen". Tuincentrum-bouwer Nobutec zal eind 2014/begin 2015 starten met het monteren van de staalkonstruktie. De planning is om de vernieuwde Bosrand vestiging te Alphen aan de Rijn begin 2016 haar deuren te laten openen.

Het tuincentrum zal voorzien worden een laaddock en een complete horeca afdeling met buiten terras vanwaar men over het water zal kunnen uitkijken. Bouwtechnisch worden de nieuwste technieken en de beste materialen toegepast om de energiebehoefte van het tuincentra te minimaliseren. Thermisch geïsoleerde vliesgevels voorzien van HR++ glas met een U-waarde van 1,2 en 32 mm dik polycarbonaat op het dak zorgen ervoor dat het gehele tuincentrum gestookt kan worden met in cascade opgestelde HR cv-ketels met alleen maar laagwaardige warmte. Tevens zal het nieuwe door Nobutec ontwikkelde gebouwbeheerssysteem bijdragen tot een optimalisering van het energieverbruik.

RVB Infra Harderwijk B.V. zal de totale bestrating van zowel de kas, de buitenverkoop als de gehele nieuwe parkeerplaats en het betonwerk voor zijn rekening nemen.
Weer een mooi project voor de Bosrand door RvB Infra Harderwijk B.V. in samenwerking met Nobutec Tuincentra Projekten B.V.

Klik hier om naar de website van Tuincentrum De Bosrand te gaan.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets