T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 
projekt:

Orangerie

plaats:

Noordwijk

datum:

31-10-2014

fotoboek


Project gegevens: nieuwbouw Orangerie

Niet alleen Tuincentra worden door Nobutec tuincentra Projekten gerealiseerd, ook speciale bouwwerken zoals professionele orangerieën en hobbykassen behoren tot het leveringsprogramma van Nobutec Tuincentra. In Noordwijk is er een Orangerie gerealiseerd met een volledig geautomatische klimaatregeling.

De orangerie meet 65 m2 en zowel het staal als het aluminium gevel en het daksysteem zijn gepoedercoat in een donker groene kleur. De kappen zijn afgeschuind en er is een haakse entreekap met dubbele toegangsdeur aangebracht. Om het energieverbruik te minimaliseren is gekozen om de gevels the voorzien van een thermisch onderbroken vliesgevel systeem welke beglaasd is met HR++ glas. De gevels zijn gemonteerd op een borstwering van bij de woning passend metselwerk.
Het dak is vanwege de licht en UV toetreding voorzien van 16 mm dikke acrylaatplaten. De orangerie heeft een eigen HR CV ketel , scherminstallatie en automatisch geregelde doorlopende nokluchting.

Door de automatische klimaatregeling waarbij de componenten lucht, scherm, en verwarming samen gestuurd worden door diversen opnemers, wordt het energieverbruik tot een minimum beperkt, terwijl er voor de overwinterende planten een ideaal klimaat aanwezig is.

De kolommen van de orangerie voeren het water af naar een ondergrondse verzamelleiding zodat er geen PVC pijpen in het zicht zijn. De deuren zijn uitgevoerd met thermisch onderbroken profielen van Schǘco en zijn beglaasd met isolerend veiligheidsglas.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets