T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt omschrijving


 
projekt:

Wassenaar, De Bosrand - B

plaats:

Wassenaar

datum:

07-02-2015

fotoboek


Projektgegevens: overkappen 2300 m² buitenverkoop terrein

Tuincentrum de Bosrand te Wassenaar heeft Nobutec Tuincentra Projekten B.V. de opdracht gegeven om in Wassenaar het buitenverkoop gebied aan de rechterzijde van het bedrijf te overkappen.
De oppervlakte van de bestaande buitenverkoop bedraagt ca. 2300 m2 en zal door de overkapping bij de bestaande koude kas en de dierenafdeling worden getrokken. Met de bouw van de in het vertrouwde Bosrand Blauw gecoate constructie, zal in de zomer van 2015 worden aangevangen nadat de fundering op boorpalen in juni 2015 is aangebracht.

Naast de bouw van de kasconstructie, welke op het dak voorzien is van polycarbonaat platen en isolerende sandwichpanelen, zal Nobutec Tuincentra ook de verwarmingsinstallatie aanpassen en een scherminstallatie aanbrengen. De gevels worden voorzien van een gemetselde en aan de binnenzijde geïsoleerde borstwering waarboven een vliesgevel systeem wordt aangebracht welke beglaasd zal worden met isolatieglas in een warmtewerende uitvoering (supersilver darkblue).
Ook zal de elektro - en verlichtingsafdeling van Nobutec Tuincentra de klimaatregeling van de uitbreiding aansluiten op de bestaande installatie en de uitbreiding voorzien van kelkarmaturen met 4 x 42 Watt PL als lichtbron.

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets