T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   produkten > 3D ontwerpen

Een levendige weergave van uw bouwplan

 
Stel, u hebt al een idee over uw bouwproject, maar kan niet direct beoordelen of u op de goede weg bent en of uw plan in de bedoelde omgeving past. Vroeger werden daar als eerste schetsen, bestektekeningen en maquettes voor gemaakt, wat hoge kosten met zich mee bracht.

3D-ontwerpen biedt gemak
Nobutec Tuincentra Projekten heeft voldoende aan uw eerste idee, om er een duidelijk driedimensionaal beeld van te maken, zodat u in één oogopslag kunt zien wat de effecten zijn van uw idee. U weet, één beeld zegt meer dan duizend woorden.

In een animatie kan uw bouwproject van alle zijden worden getoond en kan er door het 3D model heen "gewandeld" worden om te zien hoe de inpandige beleving is. Desgewenst kan het bouwproject geplaatst worden in de omgeving waar het in werkelijkheid komt te staan, zodat u kunt zien wat de gevolgen zijn voor de omgeving.

Traject 3D-ontwerp
Samen met u als opdrachtgever geven we vorm aan het bouwplan door te starten met een basis 3D "vorm" model. Deze basis kan verfijnd worden tot aan een fotorealistische presentatie toe. Effecten van ander kleur- en materiaal gebruik kunnen in een oogwenk samen met u bekeken en geanalyseeerd worden tot het uiteindelijke definitieve ontwerp bereikt is.

Uiteraard werkt Nobutec Tuincentra altijd samen met de klant en zet de ideeën van de klant om, zonder daarbij echter haar eigen creatieve inzet uit het oog te verliezen.

Tijd en dus onnodige kosten worden niet meer verspilt aan uitgebreide, bestektekeningen en "dikke" offertes, waarna in de praktijk meestal het wijzigingstraject begint.
Kijk nu, in vroeg stadium, hoe uw ideeën uitpakken door één vrijblijvend 3D-ontwerp van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.

  3D-fotoboek bekijken

 PRODUKTEN

 

turnkey projekten

 speciale konstrukties

 dak- en gevel renovaties

verwarmingsinstallaties

elektra en watertechniek

scherminstallaties

bouwkundige werkzaamheden

bouwvergunningen

engineering

3D ontwerpen

 

 

 

 

Privacy verklaring | Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  | © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets